Bidden voor

Wilt u uw betrokkenheid met de Joodse gemeenschap in uw gebed laten klinken? Dan is de gebedswandeling iets voor u!

Onder christenen is er een grotere vraag ontstaan om al wandelend door de Joodse wijk voorbede te doen. Dit kan nu met een ervaren voorbidder die al jarenlang actief is in gebed. Ondertussen krijgt iedere belangrijke plaats de nodige uitleg waarvoor er gebeden kan worden zoals; bescherming, troost en verzoening.

Wat is een gebedswandeling?

Een gebedswandeling is het bidden van een gebed op locatie. Door in de Joodse wijk ter plaatste te zijn, vergroot u uw betrokkenheid om voor de Joodse gemeenschap te blijven bidden.

Gebedswandelingen zijn goed om direct geconfronteerd te worden met de leefwereld van de mensen waar u voor bid en om uw gebeden beter te laten afstemmen. Tenslotte ziet u al wandelend meer dan als u thuis of in de kerk bid.

De gebedswandeling is bedoelt als aanvulling op de bidstonden binnen uw kerkgemeenschap of uw persoonlijke gebedsleven en is niet bedoelt als vervanging van onze traditionele rondwandeling.

Praktische info

Op een eerbiedwaardige manier en met respect voor de bewoners wandelen wij onopvallend en niet hoorbaar aanwezig door de wijk. Het bidden gebeurd op de achtergrond en is niet bedoeld als een vorm van evangelisatie of het direct aanspreken van bewoners uit de wijk.

  • 1.5 tot 2 uur durende wandeling door de wijk
  • Geschikt voor iedere christelijke denominatie
  • Voor individuen en groepen tot 4 personen
  • Prijzen zijn op maat

Wilt u zich aanmelden voor een gebedswandeling?
Dit kan via onderstaand contactformulier of email info@joodsantwerpen.be